Marcelo Vilá és una empresa catalana líder en el subministrament visual de botigues per a tota classe de muntures i suports de metall per a aparadors i vitrines com ara maniquins, torsos i bustos.

Des del seu naixement l’any 1900, Marcelo Vilá ha anat evolucionant, s’ha adaptat als canvis socials del moment i ha innovat en els seus productes. Els espais únics i diferenciats que constitueix Marcelo Vilá l’han fet rebre grans honors al llarg de la seva història, com ara aparèixer en les millors exposicions del país i rebre premis que han fet consagrar encara més la marca catalana.

Sempre adaptant-se als canvis socials i modernitzant-se, Marcelo Vilá va fer un pas endavant el 2016 quan va llençar la seva e-Commerce. D’aquesta manera, aconseguia fer arribar el seu gran ventall de productes a tot arreu. Ja no només ens trobaríem Marcelo Vilá a les botigues, sinó que també a la xarxa. A més, la pàgina web també ofereix assessorament online per a marques i retailers.

Així, els maniquins i accessoris comercials de Marcelo Vilá se’n van de shopping, també online. L’interiorisme comercial i la decoració s’oblida de passar llargues hores en exposicions i botigues buscant el millor producte i es passa als clicks de la xarxa per a trobar les millors oportunitats de compra i les informacions corresponents.

Exemples de Maniquins

Tan se val quin producte necessiti el client. Des d’accessoris com miralls, etiquetes, perxes… fins a una varietat enorme de categories i colors de maniquins, torsos i bustos. Estructurat per diferents categories, el catàleg de l’empresa catalana és extensíssim. També pel que fa al gènere, edat i els colors dels seus productes. A més a més, dóna opció també a la personalització, com per exemple de bustos. Amb cames o sense, ajustables, articulats o amb un teixit que s’adapta exclusivament a la imatge corporativa del client.

L’oferta és molt àmplia i el llistó de Marcelo Vilá és molt alt. Per aquest motiu, en la seva venta online ha tornat a demostrar per què és un dels grans empresaris d’aquest sector al país. Ha aconseguit que el seu shopping online sigui un referent per a la compra per internet de productes de decoració per a botigues, aconseguint no només aportar una gran qualitat i quantitat de productes sinó fer que el client tingui una experiència de compra ràpida, senzilla i amb tota la informació dels seus productes.