Si pensaves que només pots trobar un aparador a les botigues físiques, i a més, destinades només a consumidors finals, creies erròneament. Les empreses dedicades al comerç entre empreses, anomenades B2B en el món dels negocis, són una realitat molt important. Y en el món online, encara més.

La deficinió de B2B es la següent:

El màrqueting B2B, business-to-business, es aquell on una empresa ven a una altra empresa i no al consumidor final. És a dir, les empreses creen productes o serveis que són consumits per altras empreses, siguen aquestes últimes les que satisfan finalment al consumidor final.

Un exemple d’aquest tipus de negoci és la web de Lyba Hoteles, una empresa especialitzada en la venda i aprovisionament de material tèxtil pel sector de la restauració i el dels hotels.

Lyba porten en el món tèxtil des de principis del segle XX, venen d’una llarga tradició familiar dins del sector. Actualment i des de l’any 2008 estan establerts a Sant Cugat amb l’objectiu de fabricar i servir tot tipus d’equipaments tèxtils pel món de la hosteleria. Treballen la roba pel menjador, les habitacions, banys i de contract per hotels, restaurants, bugaderies industrials, creuers, gimnasos, hospitals, residències i col·lectivitats entre d’altres.

A continuació es poden veure diferents productes que ofereixen.

Aparador de roba de bany

L’oferta de roba de bany de la que disposen a Lyba va des de tovalloles blanques clàssiques, a models més personalitzats on es pot incloure el logo de l’hotel o qualsevol tipus d’estampat i disseny. No només treballen amb tovalloles, sino que fan també estores de bany totalment personalitzades.

Pel que fa a barnussos, també disposen d’una alta opció de personalització i diferents models, des de barnussos de ris, de niu d’abella o tundosat de vellut.

Aparador de roba de menjador

A Lyba també disposen d’una àmplia oferta de roba per restaurants i menjadors. Treballen amb tot tipus d’estovalles, tant de disseny com de material. Disposen d’estovalles llises, amb estampats o personalitzables amb el logo del restaurant o l’hotel.

Aparador de roba per habitacions

Una altra de les categories amb les que treballen és la roba de llit per hotels. Des de llençols llissos, esampats, a ratlles, fundes de coixí, nòrdics. Tot això amb els acabats que es necessitin i totalment personalitzables.