Els nostres avis també necessiten botigues que estiguin pensades especialment per a ells. Les persones grans tenen necessitats que els més joves no tenen, i per això existeixen aquest tipus de botigues i estan especialitzades sobretot en temes de movilitat, accessibilitat i benestar per ells.

Botigues Online Per Avis

persona amb audífon a la mà
Audífons Centros Oi2

Encara que en un primer moment només pensem en botigues físiques quan pensem en la gent gran, també existeixen botigues online especialitzades per a la tercera edat. Sobretot en el cas de les botigues d’accessibilitat i benestar, existeixen especialistes que també disposen de botiga web. És el cas d’un centre especialitzat on podràs adquirir tota mena d’audífons Centros Oi2.

Els experts d’aquest centre en la venda d’audífons, ofereixen un gran nombre de productes auditius i altres accessoris per a facilitar el dia a dia a la gent gran en tot allò relacionat amb la salut auditiva.

Per aquest motiu, centrosoi2.com es una opció excel·lent per a qualsevol persona que requereixi aquest tipus de productes.

En cas que vulguis conèixer més informació sobre aquesta temàtica, t’invitem a consultar aquest article que parla sobre com la tecnología permet escoltar a les persones grans.

Botigues de Movilitat Per Avis

avi en cadira de rodes
Botigues Movilitat Avis

Aquest tipus de botigues estan especialitzades en tot tipus d’accessoris per millorar la movilitat de la gent gran. Molts cops relacionades amb el món de l’ortopèdia, venen o lloguen crosses, bastons, caminadors, cadires de rodes, tant manuals com motoritzades, o altres dispositius que faciliten la movilitat de la tercera edat.

Botigues D’Accessibilitat i Benestar

Aquest tipus de botigues estan especialitzades en fer més fàcil la vida de la gent gran. Ofereixen tot tipus d’accessoris per a facilitar el transcurs del dia a dia per ells. Aquests productes tenen la funció d’evitat possibles caigudes, evitar que acciones rutinàries es tornin feixugues i pesades o simplement ajudar a l’hora de gaudir de moments d’oci, ja sigui a casa o a hotels.

Aquest tipus d’accessoris poden ser:

  • Articles de bany per evitar relliscades.
  • Peces de mobiliari adaptades a les seves necessitats motores.
  • Electrodomèstics adaptats per facilitar el seu us.
  • Telèfons i altres dispositius electrònics amb números grans.
  • Dispositius d’amplificació sonora per la televisió.
  • Dispositius d’ajuda per a persones amb dificultats auditives.

Si aquest article t’ha semblat interessant i vols saber més sobre el shopping en línia, no dubtis en consultar la nostra categoría de Shopping Online!