T’agrada viatjar? Somies en fer la volta al món? En no deixar-te cap racó del planeta per visitar?

Segurament i al llarg de la teva vida, ja has emprès força viatges però segur que encara te’n queden molts per fer.

Diuen que dels viatges sempre se n’aprenen moltes coses, però a part de coneixement, el que sempre ens queden al cap són els records. Records inoblidables, fotografies de moments que sempre recordarem.

Per a fer-ho encara més especial, Misswood va crear el seu Mapamundi. Creat amb suro, és un perfecte element decoratiu per a les llars, les habitacions o fins i tot, per a l’oficina. Un mapa on podràs senyalar amb xinxetes tots els llocs on has estat, els que són més especials per a tu i els que encara vols visitar. A més a més, és un mural on hi pots penjar notes, fotografies i d’altres coses.

Pots trobar el Mapamundi de Misswood en diferents formats: tots ells els pots aconseguir amb diferents colors i mides. De tal manera que segons les característiques del lloc on el vols col·locar pots trobar el mapa que millor quedi.

  • Woody Map Natural
mapa del món de suro de Misswood
Mapa del Món de Suro

Aquest mapa de suro pot adquirir-se en diferents mides, L, XL, XXL. El color del suro natural dóna un toc molt càlid i fresc als espais.

  • Woody Maps Colors
mapa del món de suro de Misswood
Mapa del Món Colors

En aquesta versió el color del suro es blau i la silueta del planeta pots escollir-la en colors blanc, negre i marró. Les mides qe pots trobar són també L, XL i XXL.

  • Woody Map XXXL
mapa del món de suro de Misswood
Mapa del Món XXXL

El mapa gegant de Misswood. Ideal per espais grans, es tracta d’un mural de 180 x 90 x 0,4 cm (3 peces de 90 x 60 cm) que fins i tot pot servir de capçal per al llit. Si tens molt espai lliure, aquest és el teu mapa!

Misswood va estrenar-se amb el món dels mapes amb un Mapamundi però també disposa actualment de mapes d’Europa i d’Espanya.

T’animem a que visitis la seva pàgina web i deixis fer volar la teva imaginació amb tot d’idees i productes de la mà de Misswood per decorar d’una forma especial i única casa teva i racons especials per a tu.  A més a més, els mapes de suro són un regal ideal per fer a algú especial amb el que de ben segur compartiràs algun viatge a la teva vida. Mes informació a productes missswood