06/05/2016

Motxilles que marquen la diferència


Botiga de BibaShops Física

BibaShop és el paradís de les motxilles, bosses, marroquineria i complements de moda. D’una gran qualitat a un preu assequible, les tendes BibaShop disposen de productes de marques com Biba, Slang i Bbag.

Bosses amb disseny i naturals

Qualsevol que tingui una mica de vista és capaç de reconèixer a distància una bossa o una motxilla Biba. I és que, a més de tenir un disseny característic, molt identificatori, el que els fa realment únics és la qualitat de la pell natural i els colors d’aquestes. Les bosses i motxilles estan treballades de tal manera que només veure-les es pot observar la suavitat i la lleugeresa de les pells. I és que, darrera els seus productes, 100% naturals, hi ha un gran treball artesanal de professionals que dediquen moltes hores a tractar la pell i a realitzar els millors treballs i acabats per a que els compradors llueixin amb gran orgull un producte que gaudeix d’una gran personalitat (https://www.bibashops.com/es/mochilas-de-moda-para-hombre-y-mujer/)

Pinterest de Biba amb bosse si motxilles

 

BibaShop disposa d’una infinitat de productes amb un gran ventall de colors. A la seva pàgina web www.bibashops.com pots veure, informar-te, comparar i comprar tots els seus productes i afegir-ho a un cistell de compres per a que t’ho portin a casa. Un dels best seller d’aquesta marca catalana, són les motxilles, tant per a homes com a dones. Amb un cost entre els 55 i 95 euros, BibaShop té al seu catàleg dissenys molt variats de motxilles, de molts colors i amb unes característiques molt funcionals. A més a més, la comoditat és una de les principals característiques d’aquestes motxilles. Les corretges o tirants estan creats per adaptar-se perfectament a l’esquena i a més, alguns d’aquests articles, poden adaptar diferents posicions. De tal manera que BibaShop ofereix als seus clients estar a la moda amb la màxima qualitat a un bon preu.

fotografia de 3 motxilles urbanes de Biba.es

Si encara no coneixes BibaShop, t’animem a visitar el portal web. Escull el producte que més t’agradi, encarrega’l i descobreix per fi la gran diferència que hi ha entre les motxilles BibaShop i les altres. No et quedaràs indiferent!

© Fias 2019