Desarrollo Metacom BCN

Metacom BCN es una submarca ubicada en la ciudad de Barcelona con un equipo de desarrolladores, diseñadores y maquetadores web para realizar proyectos integrales de programación de páginas online.

MetaSEO

Metacom és una Agència de Inbound Màrqueting on la seva especialització és la tàctica SEO. És una empresa de Posicionament Web que s'encarrega d'ajudar a les companyies a fer el salt al món online i aconseguir que tinguin la màxima visibilitat en els buscadors com Google.

Meraki BCN

Meraki BCN és una marca nascuda a Barcelona. Meraki és una botiga online per comprar sabates, botes i botins d'estil urbà i dissenyats per Sandra Guzman. És un calçat basat en l'elegància, la qualitat, el disseny, la modernitat i l'estil.

Rolleat

Rolleat es una marca basada en el foment de las sostenibilitat i la reducció de l'emissó de carboni mitjançant envasos reutilitzables. Rolleat és una botiga online que ven porta aliments per a la canalla.

Metacom Sabadell

Metacom Sabadell és una submarca del Grup Metacom. Una agència de Inbound Màrqueting encarregada d'atraurà clients per Internet i monitoritzar-lo des del minut 0 fins a la fidelització amb tota una sèrie d'eines online de CRM, Analítica Web, Posicionament SEO i Google AdWords.

Galería Artur Ramón

Artur Ramón es una galeria d'art ubicada a Barcelona des de fa més de 5 generacions. Especialistes en pintura i dibuix. Experts en art modern i contemporani. Deixat aconsellar pels millors experts i decora la teva llar amb les obres d'art mes exclusives.

Shopping a Barcelona

Benvinguts al petit però directori de quailtat d’empreses de la provincia Barcelona. En aquest portal llistarem tota una série d’empreses i negocis amb seu a Barcelona però que compleixen una qualitat en la seva metodologia de treballar i que més d’una d’aquestes companyies tenen molts anys d’experiència i que, actualment, están decidint fer al canvi i transformació online.

És per això, que hem volgut fet aquest directori per mostrar-vos i donar-vos a conèixer aquest llistat de les grans, mitjanes i petites empreses arreu del terriroti català: Tarragona, Lleida, Girona i, sobretot, Barcelona. Els portals webs que pots trobar en aquesta secció són només companyies que hem validat des del nostre equip tècnic. Per tant, en aquest llistat garantim que aquestes webs són 100% professionals.

Les empreses poden ser der tot tipus com botigues online, agències de disseny web, agències de comunicación, imprentes online, institucions, associacionns, escoles, etc.

Si desitjes sortir en aquest directori només has d’enviar-nos un email i t’indicarem com fer-ho.

© Fias 2018