15/06/2016

Descobreix l’embolcall que més s’enrotlla!


embolcall-que-mes-senrotlla

Internet ha revolucionat la compra i la venta de productes i serveis. El “shopping” ha donat un tomb de 180º en molt poc temps. Els venedors i compradors es citaven abans sempre en un lloc físic, a la botiga. Ara, es poden comprar a través de la xarxa tot tipus de productes, d’arreu del món, i rebre-ho a casa en qüestió d’escassos dies.

Moltes empreses dirigides per emprenedors, s’han pogut crear només gràcies a internet i a la petita inversió que, comparada amb un local físic, requereix. I el més important de tot: poden arribar a clients de totes les parts del planeta.

Fotografía del Boc n Roll. Un porta bocadillos sostenible para desayunos y meriendas.

Roll’Eat “Reuse and reenjoy”, és una d’aquestes empreses emprenedores que venen per internet el seu producte, pràctic, ecològic, i si em permets, divertit. Com l’internet, Roll’Eat ha revolucionat la manera d’embolicar tot tipus de menjar, des d’esmorzars a dinars, amb un embolcall reutilitzable, ajustable i que es pot netejar. En els seus productes també hi podem trobar embolcalls per a snacks (snack’n’Go) i carmanyoles (eat’n’Out). Es tracta de productes pràctics, lleugers i que també es poden usar com a estovalles. Ideals per un pícnic!

Les alternatives d’embolicat que ofereix la web de Roll’Eat ocupen poc espai i per això sempre les pots portar a sobre, fins i tot a la butxaca del pantaló! A més d’un ventall ampli de productes, els clients poden escollir els estampats i els colors de Roll’Eat i trobar diferents col·leccions (eco, kids, square, teens, tiles i premium). Gràcies a internet, un cop realitzada la compra, els seus productes s’envien gratuïtament a partir de 25€.

No t’ho pensis més! Uneix-te al canvi i a l’evolució dels embolcalls! Fer un món més ecològic està a les teves mans. I recorda que la teva butxaca també t’ho agrairà. Mira aquest vídeo i descubreix com la vida és més xul·la amb Roll’Eat.

 

 

© Fias 2019