30/08/2017

Botigues pensades per als nostres avis


Imatge destacada d'avi amb crosses

Els nostres avis també necessiten botigues que estiguin pensades especialment per a ells. Les persones grans tenen necessitats que els més joves no tenen, i per això existeixen aquest tipus de botigues i estan especialitzades sobretot en temes de movilitat, accessibilitat i benestar per ells.

Botigues de movilitat per avis

Aquest tipus de botigues estan especialitzades en tot tipus d’accessoris per millorar la movilitat de la gent gran. Molts cops relacionades amb el món de l’ortopèdia, venen o lloguen crosses, bastons, caminadors, cadires de rodes, tant manuals com motoritzades, o altres dispositius que faciliten la movilitat de la tercera edat.

Accessoris de movilitat per avis

Botigues d’accessibilitat i benestar per avis

Aquest tipus de botigues estan especialitzades en fer més fàcil la vida de la gent gran. Ofereixen tot tipus d’accessoris per a facilitar el transcurs del dia a dia per ells. Aquests productes tenen la funció d’evitat possibles caigudes, evitar que acciones rutinàries es tornin feixugues i pesades o simplement ajudar a l’hora de gaudir de moments d’oci, ja sigui a casa o a hotels.

Aquest tipus d’accessoris poden ser:

  • Articles de bany per evitar relliscades.
  • Peces de mobiliari adaptades a les seves necessitats motores.
  • Electrodomèstics adaptats per facilitar el seu us.
  • Telèfons i altres dispositius electrònics amb números grans.
  • Dispositius d’amplificació sonora per la televisió.
  • Dispositius d’ajuda per a persones amb dificultats auditives.

Telèfon accessible per avis

Botigues online per els avis

Encara que en un primer moment només pensem en botigues físiques quan pensem en la gent gran, també existeixen botigues online especialitzades per a la tercera edat. Sobretot en el cas de les botigues d’accessibilitat i benestar, existeixen especialistes que també disposen de botiga web. És el cas de la botiga online per comprar audífons Centros Oi2. Especialitzats en la venda d’audífons Oi2, marca pròpia de la botiga, i també en altres accessoris per a facilitar el dia a dia a la gent gran.

Audífon per avis

© Fias 2019